Wednesday, 30 November 2011

Layar Kehidupan

~ Dalam melayari kehidupan... Aq sama seperti insan lain... Syukur alhamdulillah aq masih ada orang yg sangat2x aq syg iaitu mama,bapa,adik beradik n seluruh keluarga ku n xlupa c dia..... Hehehehe.....
~ Kami ada kedai runcit sendiri.... Dsini lah tempat kami bergantung kehidupan juga.... Tp syukur alhamdulillah masi boleh hidup juga... Boleh makan n lengkap juga semuanya..... Hehehe.... Ada juga abgku yg slalu kirim duit tp xbaik juga bergantung sgt dgn dia kan..... :)
~ Lagi 1 aq ada kucing kat rumah tw.... Banyak tw... Hehehe... Tp 2 la.... Kalau kucingku sembarang ja buang yg(fhm2xla).. hehe..... Aq juga madi kena marah... Huhu... Tp xkisah la.... Yg penting aq akan tetap mjaga generasi kucingku ni.... Hehehe.. Aq syg btl dgn kucing2xku.... Meowww.... Hehehehe....
~ Dalam melayari kehidupan,, Pasti ada dugaan yg menimpa... Begitu juga bagi familyku... Terutama kakakku.... Konflik Rumahtangga dia berlaku sebab ada org sggup mggunakan ilmu hitam supaya dia dan husband dia bcerai... Huhu.. Kejam kan.... Tp normal la 2 dalam kehidupan... Xsemua org sukakan kita..... Biarkan ja la org cm 2... Hehehe....
~Selain kakakku.. Family kami lagi la byk dugaan... Tp xpayah la cerita sangat... Xsuka panjang2x cerita yg xbaik ni.. huuhuhu.... Janji Hidup aq n family aq Bahagia..... So.. Sampai sini saja ala coretanku tentang kehidupan ku.... Sory la kalau ayat tunggang tebalik ka.. Gantung ka.... Sabahan ka... Hehehe,,, Peace.... :)


Suka Baca?Like N Komen Je.. :D

Tuesday, 29 November 2011

Buat Blog Seharian



Salam.... Ha..... Alhamdulillah......Blog aq da siap.......tggal ubah yang lain lagi........ Tp korang nak tau tk?? aq mgambil masa sehari semalam tw untuk siapkan blog aq ni....... Excited btl bah........Hahaha....... Ni pun sekarang pukul 2.19am pun aq masi bangun semata2x nak hias blog aq ni........ Hehe....... Xpa....... Yg pnting siap........ Kalau bnda 2 aq mw bt btl2x........ Aq bt la 2 smpai siap.......Hehehe..... Peduli la org mw ckp aq ketinggalan suda coz lama suda org pndai bt Blog ni....... Sy xkisah punnn..... Hehehe... Apapun Moga korang suka dgn blog aq..... Korg kasi inform la kawan2x juga... Follow my Blog... Dont WORY... aQ akan follow korang punya blog balik...... Btw,,,, Tq pada sapa yg sudi lawat Blog aq............. :)


Suka Baca?Like N Komen Je.. :D

First Buat Blog



Assalamualaikum.... hai all.... ni 1st time buka blog ni.... Belum pakar lagi...baru test2x... Hehe.... Apapun Salam Persahabatan buat semua....... Biodata saya....
Nama: Siti Rafiah Binti Hamad
Nama panggilan: Yuyung
Asal: Beluran Sabah
Tarikh Lahir: 06/09/1990
Sekolah: SK.Pekan Beluran & SMK Beluran
Hobi: Berkaraoke n Menari


hmmmm...e2 ja la yg sya post dulu....mw test2x dlu...bg yg knl,jgn mgulu ar.....baru blajar ni... :)


Suka Baca?Like N Komen Je.. :D

Copyright@Segalanya yang tertulis di blog ni Hak milik CT Rafiah