Monday, 2 January 2012

Me As a Student Institut Profesional Baitulmal



~ AssaLamualaikum all.... hari ni sy updated blog lagi... Just mau cerita perkembangan terbaru sy... :)
~ Sekarang saya berada di Kg.pandan Kuala Lumpur... Sy jadi salah seorang student kat Institut Profesional Baitulmal... :( Alhamdulillah... :) 
~ Tapi walaubagaimanapun... Sy tetap juga merasa sedih... Rindu dgn suasana kat kampung... Rindu kucing2x sy, rindu family saya... rindu pekan Beluran... Huhu... Rindu semuanya... :( rasa macm nda sanggup mau tggalkan kampung halaman... :( Tapi apa boleh buat,semua ni kemahuan mak sy... :( Kesian dia.. Mw btl tgk anaknya berjaya... Huhu... :)
~InsyaALLAH sy akan cuba la buat yg trbaik... Semua rakan2x doakan la sy juga ya... :) Hari ni orientasi belum bermula lagi... 4hb nanti... InsyaALLAH sy akan update blog juga... :)
~ Tapi 2la... 1st day hari ni kat sini terpaksa tido kat bawah... :( hehehe... lambat urus asrama... tp xpe... malam ni je...esok ada bilik sendiri dah.. :)hehehe.. Happy juga la...tp sedih yg banyak... Hehehe... Buat masa ni kawan2x ok juga... tp semua org semenanjung la.. Bikin segan juga... Hihihi... xpa... sy cuba biasakan diri... :)
~ Ni ja la dulu coretan hari ni... :) nanti orientasi saya sy cerita lg ok... :) Assalamualaikum.. :) 


Suka Baca?Like N Komen Je.. :D

No comments:

Post a Comment

Komen bah..satu pun inda apa..hehe.. :)

Copyright@Segalanya yang tertulis di blog ni Hak milik CT Rafiah